Dak kindercentra

Opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar

Dak kindercentra biedt in de buurt van de Jan van Nassauschool/O3 diverse soorten opvang:

Dagopvang
Ben je op zoek naar dagopvang in de buurt van de Jan van Nassauschool/O3, dan kun je terecht bij kindercentrum Kim Dak (200 meter van de school vandaan) aan de Adriaan Vlackstraat. Dit kindercentrum biedt dagopvang van 7.30 tot 18.00 uur aan drie babygroepen (0-2 jaar) en twee peutergroepen (2-4 jaar).

Voor-, buitenschoolse en vakantieopvang
Kim Dak O3 biedt voor-, buitenschoolse en vakantieopvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. De voorschoolse opvang is al open vanaf 07.30 uur. We zorgen voor een gezellige start van de dag en brengen de kinderen naar de eigen klas. Ook tijdens margedagen kunnen kinderen terecht bij Kim Dak. De opvang vindt altijd bij O3 zelf plaats, waardoor de kinderen in het voor hen vertrouwde gebouw kunnen blijven en daardoor extra tijd overhouden om te spelen, huiswerk te maken of te mee te doen aan een gezamenlijke activiteit.

Flexibele en weekendopvang
Heb je behoefte aan opvang na 18.30 uur, flexibele opvang of zelfs opvang in het weekend, dan kun je bij kindercentrum Daan Dak terecht. Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn van harte welkom op dit kindercentrum en ook is er de mogelijkheid om van een warme maaltijd te genieten. De kinderen van de BSO halen we om 16.00 uur op van school en rijden we met een stoere stint (electrische bolderwagen) naar Daan Dak. Na wat eten en drinken is het spelen geblazen!

Nieuwsgierig?
Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je onze locaties zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct aanmelden? Ga dan naar het aanmeldformulier.

Kim Dak
(dagopvang)
Adriaan Vlackstraat 3

Kim Dak O3